Bestill en romantisk overraskelse

Romantisk Velkomstpakke
Hvorfor ikke overraske din kjære med en romantisk velkomstpakke på rommet?

Endelig en helg for dere selv?

Ankom til et romantisk pyntet  rom der det står blomster, frisk frukt, sjokolade og bobler i en kjøler og venter på dere ved ankomst.

Det vil garantert gi en fin start på deres opphold hos oss.

Vi tror du vil finne at selv en helg borte fra din egen stue kan gjøre underverker. Hvis dere vil ha tips til ting dere kan finne på i vår region kan du gå inn på sidene til Visit Lillehammer og se alt det flotte regionen vår har å tilby.

I vår booking kan du nå velge romantisk startpakke som et tilleggsprodukt, det vil si at du først velger dato for opphold og velger det rommet du vil ha, du vil da få opp en rekke valg over ting du kan booke i tillegg, og romantisk velkomstpakke er å finne blant disse. Husk at det må bookes minst 2 dager før ankomst, og at du må oppgi tidspunkt for ankomst. Her kan dere også selvsagt velge mellom en pakke med eller uten alkohol.

Gjerne ring oss og book dette direkte også om du heller vil det på telefon 61057080.

 

 

Hotellet vårt ligger veldig godt til, rett ved Mesnaelven, i hjertet av Lillehammer. Vi har restaurant og bar i samme bygg, og er slik sett det eneste fullservice-hotellet i sentrum. Det er kun 300 meter fra jernbane og bussforbindelse, og et steinkast fra Lillehammers berømte gågate. Her er det et yrende gateliv, med mange koselige kaféer og restauranter, og mange unike butikker du ikke finner i ethvert kjøpesenter ellers i landet.