Velkommen til Toppen Bar

I mølledriftens storhetsdager var Lillehammer kjent for sine mange vannposter. I dag finner du byens høyeste vannpost, Toppen Skybar, under glasskuppelen øverst på kornsiloen. Det er kanskje dristig å kalle Toppen Skybar en vannpost, men vi vil gjerne at den skal fungere slik de gamle vannpostene gjorde; som et uformelt treffsted. Med kjempefin utsikt mot, blant annet, Lysgårdsbakkene, er tema på Toppen Skybar skihopp, og da var det jo helt naturlig at vi kjøpte Holmenkoll-bommen i forbindelse med TV-aksjonen i 2008. Bommen har siden stått trygt og vi har fått flere kjente hoppere til å skrive sin signatur på denne.

Toppen Skybar er i dag kjent som en av de bedre cocktailbarene i Lillehammer, med gode drinker, intim atmosfære og fantastisk utsikt.

Ønsker dere å feire en spesiell anledning eller dere ønsker å avholde et arrangement, kan det godt gjøres på Toppen. Her kan det serveres fingermat fra Egon ved private arrangement.

For booking ta kontakt med oss på mail post@mollahotell.no

ÅPNINGSTIDER:

Toppen Bar er for tiden midlertidig stengt, selv om hotellet er åpent.

 Vi jobber med å få åpnet opp, men det skal da være i tråd med nasjonale føringer og ordninger som gjør at gjestene våre og personalet blir ivaretatt på beste måte.

På gjensyn!