Det Naturlige Valget for Kurs og Konferanse på Lillehammer

Er fleksibilitet, en god opplevelse, og personlig service viktig når dere velger kurs- og konferanselokale?

På Mølla Hotell har vi holdt kurs og konferanser siden 1992. Vi gir alle våre gjester den oppmerksomheten og gode pleien som kun kan gis av et så lite og intimt hotell som Mølla Hotell.

På Mølla Hotell kan dere holde kurs og konferanse midt i hjertet av Lillehammer.

Vi ligger kun minutters gange unna Lillehammers togstasjon; Lillehammers berømte kafé- og handlegate «Gågata»; og en liten kjøretur unna mange av OL-anleggene fra Vinter-OL på Lillehammer i 1994.

Kurs, Konferanse, eller et Viktig Møte?

Mølleloftet, vårt mest fleksible kurs og konferanselokale, er midt i blinken for kurs, konferanser og møter på mer enn 6 personer. Etter ønske fra dere og uten ekstra kostnad møblerer vi Mølleloftet slik dere ønsker.

Mølleloftet kurs og konferanselokale

Populære Oppsett for Kurs- og Konferanselokale

Skal du holde foredrag, kurs, eller konferanse som krever Hi-Fi anlegg og prosjektor, eller foretrekker dere Whiteboard og flip-over presentasjoner?

Mølleloftet har alt du kan forvente av et moderne kurs- og konferanselokale. Slik at uansett hva deres preferanse er, så har vi utstyret i orden. Dermed kan dere trygt stole på at deres budskap blir formidlet effektivt og problemfritt.

Når Dere Skal Holde et Viktig Møte

Styrebord anbefaler vi for møter med opptil 20 personer. Styrebordoppsett gir rom for beslutninger og gjør det lett for hver enkelt å lytte og bidra.

Ønskes det bevertning av mineralvann, frukt, ol. på konferanserommet, så setter vi dette på midten av styrebordet. Dermed trenger ingen å gå glipp av viktige poeng for å forsyne seg med drikke.

Mølleloftet styrebord for møter

Når Personlig Veiledning og Produktdemonstrasjoner Står Sentralt

Noen ganger er veiledning under et foredrag viktig, slik som ved e-læring, eller når dere skal holde produktdemonstrasjoner. For slike foredrag anbefaler vi på Mølla Hotell u-bordoppsett.

Her sitter opptil 36 deltakerne i hestesko. Dette gjør det svært enkelt for foredragsholder å komme med personlig oppfølging eller direkte produktdemonstrasjoner til hver av deltakerne.

Mølla hotell ubord foredrag

Når Dere Skal Undervise en Stor Gruppe, Bra og Effektivt

Klasseroms-oppsett er det klassiske alternativet. Her kan opptil 60 deltakere bli undervist samtidig.

Klasseroms-oppsett gjør det også svært enkelt for deltakerne å sette seg i grupper for gruppeoppgaver, eller å sitte hver for seg under eksamener og prøver.

klasserom og kurs på mølla hotell

Skal dere holde intervju eller bare et lite møte?

Gullkornet, vårt intime og lune grupperom, er det perfekte rommet for deres neste jobbintervju eller møte, når dere er 6 personer eller mindre.

Med gode stoler, et styrebord med datatilkobling, og en stor flatskjerm TV, kan dere enkelt utveksle ideer og tanker, i største ro og fortrolighet.

Gullkornet grupperom for møter

Kaffe og kake, Lunch eller Middag?

På både Mølleloftet og Gullkornet tilbyr vi bevertning med mineralvann, kaffe og te, samt frukt, diverse påsmurt, pizzabuffet, og kake.

Ønsker dere å spise lunch eller middag, så har vår egen Egon restaurant i 1. etasje, et godt utvalg av herlige varme og kalde retter. Egon har også alle rettigheter på drikke.

Overnatt, og få mer ut av deres konferanse

En av nøklene til et suksessfylt kurs eller en vellykket konferanse, er fokus og energi.

Å la deltakeren komme dagen i forveien, slik at de kan slappe av etter en slitsom reise, samles over et godt måltid, og våkne uthvilt på konferansedagen, er et lurt trekk.

Legger dere konferansen til Mølla Hotell på Lillehammer, kan dere bo på sjarmerende rom, med gode senger, i Lillehammer Aktiemølles gamle kornsilo.

Kornsiloen ble omgjort til hotell i 1992 og hotellet strekker seg over hele 11 etasjer.

Hotellet har 58 sjarmerende rom med tilsammen 90 sengeplasser, fordelt på enkelt-, dobbelt-, og twinrom.

kurs of konferanse hotellet mølla hotell

Mølla Hotell ligger i hjerte av eventyrbyen Lillehammer. Det er kun tre minutters gange til tog- og bussstasjon. Vi har også rimelig gjesteparkering utenfor hotellet, for de som måtte komme med bil.

Helt på toppen, finner du hotellets egen bar, Toppen Skybar. Her kan du nyte en drink med panorama utsikt over Mjøsa, Norges største innsjø, Gudbrandsdalen, og OL anleggene fra 1994.


Hva med å booke et lunsj til lunsj møte?

Denne pakken inneholder

  • Overnatting
  • Frokost
  • 2 x 2-retters lunsj
  • 2-retters middag
  • Møteromsleie med møteromsutstyr
  • 2 x kaffepauser, hvorav den ene med kake.

 

Book deres neste kurs og konferanse på direkte på epost eller telefon:
Epost:    post@mollahotell.no
Telefon: +47 61 05 70 80