Kom i julestemning på Lillehammer

Opplev vår julepyntede gågate med knitrende snø under skoa, spis god julemat i historiske omgivelser. Legg ditt julebord til Mølla Hotell

For at julebordet deres skal bli akkurat dere vil, har vi flere alternativer å velge blandt.
Egon Lillehammer,
Hvelvet Restaurant, og Maihaugen, 
Skulle dere ønske noen morsomme aktiviteter  hjelper vi dere selvsagt med det.

Egon Lillehammer

I det gamle kvernhuset til Lillehammer Aksjemølle og i direkte tilknytning til Mølla hotell, ligger vår restaurant Egon Lillehammer.

Her kan dere nyte en bedre julemiddag i helt spesielle omgivelser og vi står klare for å gi dere den gode julebordstemningen.

Egon har flere alternativ av tradisjonell norsk julemat å velge blant, og godt utvalg i god drikke.

Bo på Mølla hotell, spis julemiddagen på Egon og avslutt kvelden med en juledrink oppe i Lillehammers høyestliggende  cocktailbar, Toppen Skybar.

Hvelvet Restaurant

I den tidligere Norges Bank-bygningen fra 1913, på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet Restaurant.

De historiske, vakre lokalene er oppusset i moderne og intim design. Restauranter har flere rom å velge i utfra størrelsen på gruppa.

Her kan du velge fra a la carte menyen, eller spise en 3-, 4-, eller 6 – retters meny. Hvelvet har også en rikholdig vinkjeller, og setter opp vinpakker du kan kjøpe til de ulike menyene.

Hvelvet ligger 200 m sør for Mølla Hotell.

Maihaugen

I porten blir du tatt vel i mot av julebukken, gardkjerringa eller en av de andre historiske personlighetene som bor på Maihaugen. Ferden går mellom historiske bygninger innover i friluftsmuseet. På vegen dukker det  opp en og annen fantefut, tjenestejente eller kanskje selveste Politi-Larsen. Disse slår gjerne av en prat før dere går videre  til et nydelig dekket selskapslokale. Her får dere en velkomstdrink før maten.

Underveis i måltidet kan det hende at enda en av Maihaugens beboere stikker innom for å sjekke stemningen og fortelle det han/hun har på hjertet. 

Du kan velge mellom 3-retters festmeny eller julebordsbuffet (minimum 15 personer på julebuffet).

     Foto: Camilla Damgård/Maihaugen