Hva kan vel gi mer julestemning enn førjulshygge i julebyen Lillehammer?

Opplev vår julepyntede gågate med knitrende snø under skoa

Med kornaks på puta, og halmstrå i senga ønsker vi velkommen til charmhotellet, Mølla Hotell, midt i sentrum av Lillehammer. Mølla har 58 kornkammer, møtelokale for 60 personer, restaurant og byens høyeste vannpost, Toppen Bar 36 meter over bakken. Du finner ikke maken!

Vår førjulshygge inkluderer Julebord på den restauranten dere velger, overnatting i doble eller enkle kornkammer, samt frokost med varme og kalde retter.

Våre samarbeidspartnere når det gjelder julebord er

Egon Lillehammer, Hvelvet Restaurant, Bryggerikjelleren Restaurant, Telemarkstunet og Maihaugen

Skulle dere ønske aktiviteter i forbindelese med overnatting og julebord hjelper vi dere selvsagt med det også.

For å bestille julebord må gruppen helst være større enn 15 personer.

Restaurantene dere kan velge mellom.

Egon Restaurant

I det gamle kvernhuset til Lillehammer Aksjemølle og i direkte tilknytning til Mølla hotell, ligger Egon restaurant. Her kan dere nyte en bedre julemiddag i helt spesielle omgivelser og vi står klare for å gi dere den gode julebordstemningen. Bo på Mølla hotell, spis middagen på Egon og avslutt kvelden med en drink på Lillehammers høyeste vannpost, Toppen bar.

egon.no

Hvelvet Restaurant

I den tidligere Norges Bank-bygningen fra 1913, på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet Restaurant. De historiske, vakre lokalene er nyoppusset i moderne og intim design. Her får du god og vellaget mat tilberedt av kjøkkensjefen,  Espen Skoglund, en tidligere lærling av Bent Stiansen. Hvelvet ligger 200 m sør om Mølla Hotell.

hvelvet.no

Telemarkstunet

I samarbeid med Telemarkstunet Restaurant, som ligger på toppen av Lillehammer, skaper vi sammen en annerledes og unik stemning for ditt julebordsarrangement. Start med en brennheit gløgg servert i lyset fra åpen ild i åra, og spasér deretter videre inn til langbord i låvens stuer hvor tradisjonell julemat serveres.

telemarkstunet.no

Maihaugen

På Maihaugen ønsker man å gi dere en annerledes julebordsopplevelse. I år kan dere velge mellom flere ulike pakker og opplegg, så gjerne følg linken for å lese mer om det. De har også flere lokaler og velge mellom som Maihaugrestauranten, Kirkestuen eller Gjestestua. Der kan dere være alene hele kvelden.

maihaugen.no

Bryggerikjelleren

I år har Bryggerikjelleren lagd en kortreist Julemeny som består av lokale råvarer og mat lagd på østlandsk vis. Dette er en av Lillehammers mest populære restauranter, kun 3 minutters gange fra Mølla.

bblillehammer.no
Del Mølla med venner