Tilbud & kampanjer

Julehygge

By september 20, 2017 No Comments

Med kornaks på puta og halmstrå i senga ønsker vi velkommen til charmhotellet, Mølla Hotell, midt i sentrum av Lillehammer. Mølla har 58 kornkammer, møtelokale for 60 personer, restaurant og byens høyeste vannpost, Toppen Bar 36 meter over bakken. Du finner ikke maken!

Vår førjulshygge inkluderer Julebord på den restauranten dere velger, overnatting i doble eller enkle kornkammer.

Frokost med varme og kalde retter.
Kr. 1250.- pr. person pr. døgn i dobbeltrom
Kr. 1550.- pr. person pr. døgn i enkeltrom.

Dette tilbudet forutsetter min. 15 personer.

Se hele tilbudet

Restaurantene dere kan velge mellom.

Hvelvet Restaurant

I den tidligere Norges Bank-bygningen fra 1913, på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet Restaurant. De gamle, vakre lokalene er nyoppusset i moderne og intim design. Her får du god og vellaget mat tilberedt av kjøkkensjefen,  Espen Skoglund, en tidligere lærling av Bent Stiansen. Hvelvet ligger 200 m sør om Mølla Hotell.

hvelvet.no

Telemarkstunet

I samarbeid med Telemarkstunet Restaurant, som ligger på toppen av Lillehammer, skaper vi sammen en annerledes og unik stemning for ditt julebordsarrangement. Start med en brennheit gløgg servert i lyset fra åpen ild i åra, og spasér deretter videre inn til langbord i låvens stuer hvor tradisjonell julemat av alle slag serveres.

telemarkstunet.no

Maihaugen

Vi på Maihaugen ønsker man å gi dere en annerledes julebordsopplevelse. Dere ankommer ett av de historiske husene og settes i god stemning i lune omgivelser. De som «bor» i huset er vertskap og fortellere og legger til rette for at kvelden skal bli en helt spesiell opplevelse for dere. Det serveres julebuffet eller julemiddag i et av disse lokaler; Maihaugrestauranten, Kirkestuen eller Gjestestua. Der kan dere være alene hele kvelden.
Her kommer det et tillegg på kr. 200,- per person for omvisning med en alkoholholdig drikke underveis.

maihaugen.no

Bryggerikjelleren

I år har Bryggerikjelleren lagd en kortreist Julemeny som består av lokale råvarer og mat lagd på østlandsk vis. Dette er en av Lillehammers mest populære restauranter, kun 3 minutters gange fra Mølla.

bblillehammer.no