Tilbud & kampanjer

Høsthygge for hele familien

By september 20, 2017 No Comments

Med kornaks på puta og halmstrå i senga ønsker vi velkommen til charmhotellet, Mølla Hotell, midt i sentrum av Lillehammer. Mølla har 58 kornkammer, møtelokale for 60 personer, restaurant og byens høyeste vannpost, Toppen Bar 36 meter over bakken. Du finner ikke maken!

Se Lillehammer Turist

Litt av det Lillehammer byr på i høst

Maihaugen

Maihaugen på Lillehammer er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder. Her får du flotte kulturopplevelser og mange aktiviteter for barn og voksne. Det er gøy å besøke Maihaugen i høstferien.
I uke 40 og 41 har de mange spennende aktiviteter for store og små.

Gå til Maihaugen

Lilleputthammer

Opplev Lilleputthammer om høsten. De holder åpent hver lørdag i september og i høstferien uke 40 har de åpent alle dager fra 2.oktober til og med søndag 8.oktober. På høsten er Gudbrandsdalen og Hafjell på sitt vakreste med flotte høstfarger. Kombiner en dag i Lilleputthammer familiepark eller Lekeland Hafjell med opplevelser i regionen.
Dette er siste mulighet til å oppleve Lilleputthammer i høst.

Hunderfossen Familiepark

Opplev morsomme og spennende høstdager i Hunderfossen Familiepark kledd i de vakreste farger! I Høstferien 2017 er ALLE parkens attraksjoner er åpne, med unntak av vannattraksjonene (bassengområdet, fjernstyrte båter og raftingen). Energisenteret og Høydeparken er også åpent denne høstferien! På den nye scenen, Kongsgården, blir det Eventyrteater alle dager! Eventyrprodukter, kioskvarer, is og fine gaveartikler i Slottsbutikken, Gullhuset, Den Lille Prinsen, Lekehuset og Il Tempo Extra Gigante Butikken. Av servering i høstferien vil en finne nysmurte chiabattaer, boller og kaker på Bakeriet fra 11.00-16.00. Kaffe, kakao og nystekte vafler på Vaffelhuset, pizza på Askeladden Pizza og fersk og rykende varm kaffe på Kaffehuset. Trollsalen Restaurant har egen høstmeny og holder åpent fra 13.00-17.00 (siste bordsetting kl. 16.00).
Åpent lørdag 30. september, tirsdag 3. , torsdag 5. , lørdag 7. og søndag 8. oktober. Fra kl. 11.00 – 16.00

Gå til Hunderfossen

Norsk vegmuseum

Norsk vegmuseum er alt klart for høstferieaktiviteter for store og små. De har åpent museum med fullt program lørdag 30. september – søndag 8. oktober kl. 11-15.

besøk Norsk Vegmuseum

Høsttilbud

NOK 1150,-

per dobbeltrom per døgnNOK 850,- per enkeltrom per døgn